Prijavi se za predavača

Najuzvišenije poučavanje jest življenje s otvorenim srcem

Moj autoritet temelji se isključivo na spoznaji o tome koliko malo znam. Socrates

Kako postati predavač

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Registruj se da bi postao predavač

Morate se da biste ispunili ovaj obrazac

Imaš specijalistička znanja koja želiš podijeliti s drugima? Osmislio si sjajnu edukaciju, ali tražiš mjesto gdje bi je realizovao? Javi nam se i prepusti organizaciju nama. Baci oko na profile formalnih i neformalnih edukacija koje tražimo. Ako je ovo tvoje područje, brzo se javi. Čekamo te! Sve vrste formalnog obrazovanja za sticanje srednjeg obrazovanja, dokvalifikacije, prekvalifikacije, usavršavanja i osposobljavanja odraslih, kao i iz oblasti neformalnog obrazovanja za sticanja i unaprijeđenja ključnih kompetencija, maternjeg i stranog jezika, IT edukacija, poduzetništva i menadžmenta, računovodstva i knjigovodstva, kreativnog i umjetničkog izražavanja i sl.
U skladu sa Zakonom o obrazovanju odraslih i Pravilima ustanove nastavnik/nastavnica u obrazovanju odraslih planira, priprema i izvodi nastavu i druge oblike neposrednog odgojno-obrazovnog rada s odraslim polaznicima te obavlja poslove koji proizlaze iz naravi i opsega odgojno-obrazovnoga rada, zatim aktivnosti i poslova koji su propisani godišnjim planom i programom te relevantnim zakonima i pravilnicima, te posebne poslove koji proizlaze iz organizacije rada BHCentra.
Javite nam se i u vrlo kratkom roku ćemo za vas obezbjediti grupu polaznika, povećati vaš budžet solidnim honorarom ili stalnim radnim angažmanom. Čekamo vas...