Dobrodošlica

01 Septembra, 2023

Poštovani roditelji, draga djeco

Od srca Vam želimo sretan početak nove školske godine kao i dobrodošlicu u BH Centar Predškolske ustanove, najveću domaću privatnu predškolsku ustanovu, kako u Kantonu Sarajevo tako i u našoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini.

Polazeći od toga da su roditelj prvi odgojitelj svoje djece, cilj naše ustanove je pružiti Vašoj djeci cjeloviti odgoj i obrazovanje u skladu s odgojem i obrazovanjem kojeg im pružate u Vašem porodičnom okruženju.

Naši odgojitelji, personaliziranim pristupom svakom djetetu, potiču cjeloviti razvoj svakog pojedinog djeteta na njemu prihvatljiv i za njega najbolji način, a zajedno s roditeljima kroz mentorstva prate napredak djeteta te planiraju daljnji rad.

Naša ustanova želi pomoći porodicama u odgoju i obrazovanju djece koja će postati odgovorni, sposobni i dobri ljudi koji će živjeti u korist društvu i svojim najbližim.

Nadamo se da će Vama i vašoj djeci boravak u našim vrtićima biti ugodan i plodonosan te se radujemo saradnji s Vama pri odgoju i obrazovanju Vaše djece za bolju budućnost našeg društva jer naš moto je

SRETNO DIJETE = ZADOVOLJAN RODITELJ = USPJEŠNA USTANOVA

Vaš BH Centar Predškolska ustanova

Obavijest za roditeljeEngleski jezik za djecu