Zahvalnica za upis djece

13 Novembra, 2018

Poštovani roditelji,

Već su dvije sedmice iza nas nove školske 2018/19 godine. Ubrzanim, ali sigurnim i čvrstim koracima, zajedno s vama našim cijenjenim roditeljima,  idemo ka novim spoznajama i aktivnostima u odgoju i obrazovanju vaše, a i naše djece kroz organizirane programe vrtića i produženog boravka.

Tim povodom u ime svih uposlenika i u svoje ime, zahvaljujem se što i dalje ovoj ustanovi ukazujete povjerenje u siguran i kvalitetan odgoj i obrazovanje naše djece.

Također, želim se zahvaliti i našim novim korisnicima koji su prepoznali dokazani kvalitet i kreativnost rada, ozbiljnost i profesionalizam osoblja i nisu povjerovali u sporadične nedobronamjerne spinove dužnika ove ustanove.

Kao tim, čiji je osnovni zadatak dobrobit djeteta, smo tu uvijek za vas, jer naš moto je SRETNO DIJETE-ZADOVOLJAN RODITELJ-USPJEŠNA USTANOVA.

Pozivam roditelje djece predškolskog uzrasta koji prvi put upisuju svoje dijete u organiziranu instituciju – predškolsku ustanovu, da pročitaju jedno pismo koje smo za vas pripremili, a isto možete preuzeti OVDJE

 

Eldin Ždralović, direktor

Sport i tjelesne aktivnosti za djecuVijeće roditelja